c1nd1e

Quotes of the Day (7)

quotes7

“Ik probeer zo snel mogelijk andere tenten die kant op te krijgen.”
Vodatent-campinghouder in Tsjechië Christaan Borkan kan eigenlijk best nóg een windhoos gebruiken…

“Ik wil weten of er nog meer fouten zijn gemaakt in het verleden.”
SP-Kamerlid Ronald van Raak blaast nieuw leven in de canon van Nederland met de meest recente faux pas van de AIVD.

“Ik heb nog nooit meegemaakt dat hier al een rij staat.”
Vakantiegangster Desiree voor de incheckbalie van Schiphol op de A2 bij Breukelen.

“Je moet jezelf regelmatig betasten.”
Silvio Berlusconi drukt zijn veertig jaar jongere minnares op het hart nooit meer zo lang te wachten met het krijgen van een orgasme.

“Korte rokjes en een diepe decolletés geven je geen zelfverzekerde indruk, eerder een sletterige.”
Volgens twee Britse journalisten kleden vrouwen zich te sexy op kantoor en dat kunnen zij niet verkroppen (omdat het waarschijnlijk niet hun kantoor is).

“Wat me ook aangenaam verraste is dat er zulke goede amateuracteurs zijn.”
Ervaringsdeskundige Chantal Janzen voelt zich als een vis in het water in het nieuwe AVRO-programma Wie is mijn Ex?.

“De WDR zendt niet in heel Duitsland uit, maar is goed voor ruim 20 miljoen kijkers.”
Memories gaat in Duitsland op zoek nach wie het zich nog allemaal hast gewußt.

“Stemmen met potlood is belastend voor gemeenten.”
Het handmatig tellen van stemmen lijkt verdacht veel op werken en dat pikken onze ambtenaren niet.

“Ik ben te klein om iemand te slaan.”
Amy Winehouse komt ermee weg, de rechter sprak haar vrij van mishandeling.

“Een competitiestop is mogelijk, maar dat is wel in het meest extreme geval.”
Pas als het zoontje van het nichtje van de buurvrouw van de kantinejuffrouw omvalt is de KNVB bereidt wedstrijden op te schuiven.

Quotes of the Day (7)

One Response to Quotes of the Day (7)

  1. Kurupuk says:

    De rampen op zhilzecf zijn een gevolg van een NATUURLIJKE manifestatie, niet omdat half haiti in angst leeft, of dat er op chillie zoveel angst heerst, in turkije of waarever. wij mensen ervaren de hervormingen van terra als rampen en tegenspoed omdat deze verliezen aan mensenzijde met zich meebrengen. Dit laat onverlet dat de aarde op haarzelf een transformatie doormaakt die mijn inziens een positief gevolg heeft voor de mens in algemene zin! Positief/negatief kent zij niet, zij past zich aan aan de frequentie en heersende toon binnen de kosmos, waarin zij maximaal kan bewegen. Wij mensen hangen er een label aan dat dit positief of negatief is. onvoorwaardelijke liefde zoals jezelf aangeeft is zuiver, is transparant, het IS enkel. Ik weet niet of jouw leefperspectief het zonnetje na de regen is of de juist de regen wat na het zonnetje komt. voor mij zelf zijn dit beide onlosmakelijk met elkaar verbonden elementen en in beide situaties schept het de mogelijkheid trachten te doen wat goed is voor me/jezelf en daarvoor ook voor mijn/jouw naaste. als het regent lach ik en als de zon schijnt net zo hard. Dit is geen onderscheid in zijn,dit is ZIJN.de dood lacht je het hele leven toe het enige wat je kan doen is teruglachen, zo ook voor het leven!Op deze wijze heb ik ervaren dat de schone zaak die we geduld noemen en stuk makkelijker is om uit te voeren het brengt je een begrip dat vele zaken op het bewust leven en zijn van mensen van invloed is je gehele leefwereld. een realiteit die wij als negatief ervaren omdat dit dood en verderf met zich mee brengt voor jezelf of je omgeving, kan als uitwerking zeer positief zijn. Hoe onmenselijk dit ook overkomt het is nou eenmaal de natuur waar we in leven, er een onderdeel van zijn en uiteindelijk allemaal niet aan ontkomen. Wil nogmaals niet zeggen dat alle leed die voorkomt uit deze transformatie acceptabel is voor het individue die midden in die puinzooi moet overleven tot het licht weer gloort aan de horizon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow me