c1nd1e

Quotes of the Day (15)

quotes15

“Ik vind het geen slecht gemaakt programma.”
RTL4’s programmadirecteur Erland Galjaard brengt Waar is Elvis? eigenhandig de genadeklap toe.

“Plebs rules.”
De inmiddels zestigjarige Viola Holt hoeft niet meer zo nodig op tv.

“Met voetbal heeft het niets te maken.”

Bayern Munchenpresident Franz Beckenbauer zet de transferdeur voor Marc van Bommel na diens zoveelste rode kaart wagenwijd open.

“Mooie lingerie is erg duur.”

Uit pure armoe dragen de meeste studentes niets onder hun rokjes.

“De overheid wil dat de horeca met duidelijke informatie komt.”
De consumentenbond denkt werkelijk dat we massaal zullen overstappen op ‘gezond kasvoedsel in de supermarkt’ als we exact weten hoeveel vet en calorieën fastfood bevat.

“We snakken hier weer naar deadlines.”

De ondertitelaars van TT888 zijn helemaal klaar met de herhalingen in de komkommermaanden.

”Michael vroeg me in 1996 of ik sperma wilde doneren.”
Vriendendienst van voormalig kindacteur(!) Mark Lester waarmee hij claimt de vader te zijn van Paris Jackson.

“Het is een zeer gecompliceerde zaak en bovendien speelt de vakantie ons parten.”
De moslimomroep leeft nog, dankzij onderbezetting bij het Commissariaat voor de Media.

“Schiet me dan maar dood.”
Maar de ontvoerders van Maurits ‘Maup’ Caransa namen in 1977 genoegen met 10 miljoen en lieten hem 93 worden.

“Het heeft mijn cliënt een half jaar gekost om de omzet weer op het oude niveau te krijgen.”

Hell’s Angels advocaat Frits Huizinga komt op voor de zwakkeren in onze samenleving.

Quotes of the Day (15)

One Response to Quotes of the Day (15)

  1. Piotr says:

    De hetze te9gen de kilometerheffing noem ik geen oeibctjeve nieuwswaarde. Hier was duidelijk sprake van beefnvloeding middels een eenzijdige berichtgeving. Als lezer hoef ik niet de mening van de journalist in kwestie te weten. Zijn/haar taak is om op correcte wijze mij van nieuws te voorzien. Voor eigen meningen lees ik de collums wel die daarvoor bedoeld zijn.Een verdachte herkenbaar in beeld brengen mag misschien volgens de wet, maar er bestaat een ongeschreven regel dat dit uit respect voor de verdachte en diens familie/gezin niet gebeurd. Slechts de Telegraaf wijkt steeds af van die regel, waarmee het mijnsinziens respectloos omgaat met de privacy van anderen. Hiermee suggereer je al iemands schuld voordat iemand daadwerkelijk is veroordeeld. Maar vooral voor de directe omgeving is het een naar gegeven wanneer een verdachte herkenbaar in beeld wordt gebracht. Zij ondervinden vaak het meeste leed in hun privay-sfeer.Ik vond de foto van een neergeschoten Fortuyn respectloos naar het slachtoffer toe en diens nabestaanden. De broer van Fortuyn heeft dit ooit in een intervieuw op de televisie ook beaamt. Voor personen in de directe omgeving van de moord is deze foto niet bevordelijk voor een evt. emotionele verwerking. Zo is bekend dat Ruud de Wild veel psychische schade heeft geleden van de moord waar hij naast stond. Deze foto is weken daarna nog vertoond. Deze foto had dus in deze vorm niet gehoeven, net zoals veel mensen niet de foto van een neergestoken en neergeschoten Theo van Gogh op groot formaat willen te zien. (hier was de Telegraaf overigens wel bedachtzaam bij plaatsing) Sommige (blanke) autochtone nederlanders moeten eens inzien dat ze Nederland voortaan delen met meer etnische nieuwe nederlanders. Een journalist mag dus niet schrijven over louter een marokkaan, maar over een nederlandse-marokkaan. We spreken immers over geboren en getogen nederlanders met exact dezelfde rechten en plichten als de blanke autochtoon. De veelal rechtse toon van de Telegraaf maakt nog steeds dit onderscheidt. Verder zou het ook eens prettig wezen wanneer hierover een totaalplaatje wordt belicht, want een meerderheid van nieuwe nederlanders doet het overigens prima in Nederland. Met een vergrijzend Nederland hebben we ze dadelijk hard nodig. Dus immigratie kost niet alleen veel geld, we hebben idem een veelvoud verdient aan deze goodkope arbeidskrachten. Maar ja, dat gegeven lees je nooit in de Telegraaf. Jammer te noemen.Natuurlijk staat het de Telegraaf volkomen vrij nieuws over de Toppers op hun vooragina te zetten. Maar al die ruzies en bijleggingen zijn natuurlijk in scene gezette acties van de artiesten ze9lf, dus ik zie het maatschappelijke belang van dit soort pseudo-berichtgevingen niet zo. Maar goed, het blijft naturlijk ieders eigen keuze een krant te lezen die hem/haar het meeste aanspreekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow me